Nogomet

NK Čelik i kompanija „Telemach“ dogovorili sponzorsku saradnju na godinu dana

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U prostorijama NK Čelik danas 28.3.2019.godine potpisan je jednogodišnji  ugovor o saradnji kompanije „Telemach“, sa mogučnošću produženja ugovora i Nogometnog kluba Čelik iz Zenice, kojim se ova kompanija obavezuje da će podržati sportske aktivnosti Kluba sa Bilinog polja..

Prije nešto više od mjesec dana NK Čelik, je takođe, potpisao sponzorski ugovor s poznatim proizvođačem piva, kompanijom „Carlsberg BH“, sa brendom „Pan“.

Ugovor o saradnji između NK Čelik i „Telamacha“ potpisali su Ismet Đugum, generalni direktor NK Čelik i Esad Bektaš, regionalni rukovodilac tehničke operative regije Zenica.

Potpisivanju ugovora prisustvovao je i Ismar Huskić, generalni sekretar NK Čelik, koji je bio i moderator današnje press konferencije.

Huskić se zahvalio kompaniji Telemach na pruženoj podršci Nogometnom klubu Čelik kao jednom od najstarijih fudbalskih klubova na ovom području i da će ova podrška doprinijeti, kako boljim rezultatima i uspjesima naše ekipe, tako i zadovoljstvu navijača NK Čelik.

Esad Bektaš ističe zadovoljstvo što mogu pomoći razvoju sporta, te investiranju u razvoj lokalne zajednice i razvoj sporta u Zenici.

-Kroz NK Čelik investiramo u lokalnu zajednicu i razvoj Zenice. Organizovat ćemo druženje fudbalera sa korisnicima Telemach usluga, zajedničke promotivne aktivnosti tokom utakmica kroz fan shopove itd. Kroz ovo sponzorstvo NK Čelik će imati i usluge naše kompanije koje će im pomoći u poslovanju i kako bi brže stigli do zacrtanog cilja. Vjerujemo da će NK Čelik napraviti zavidne rezultate u narednih godinu dana, na koliko smo potpisali sponzorstvo i da će nas učiniti ponosnim -, kazao je, pored ostalog, Bektaš.

Ismet Đugum u svom obraćanju medijima ističe fin osjećaj ići putem uspjeha i saradnje sa vodećom kompanijom u oblasti telekomunikacija, „Telemachom“.

-U ovo vrijeme uspjeha, fin je osjećaj biti na čelu kluba. Ozbiljan rad u klubu daje rezultate, kako u nogometu, tako i u saradnjama koje smo ostvarili. Naš klub posjećuju najbolji. Stupili smo u kontakte s najboljim firmama u BiH i ovo je samo primjer dobrog rada. Nadam se da će i „Telemach“ imati koristi od ovog sponzorskog ugovora. Pozivam i sve navijače zeničkog premijerligaša da budu korisnici usluga „Telemacha“, ako nisu već do sada -, zaključio je Đugum.

Kapiten NK Čelik Anel Dedić, uručio je Esadu Bektašu dres kluba i zaželio puno sreće u nastavku saradnje.

Iz NK Čelik pozivaju sve privredne subjekte, pogotovo iz Zenice, da kroz sponzorstvo podrže NK “Čelik”, jedan od najpoznatijih klubova u regiji.

Tekst i foto: E.Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno