Nogomet

NK Čelik: Danas 59 novih članova u klub u TC Džananović, novi VIP članovi, pobjeda u Međugorju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NK Čelik: Danas 59 novih članova u klub u TC Džananović, novi VIP članovi, pobjeda u Međugorju – Osim dnaašnjih 59 novih članova, protekle sedmice smo dobili 84 člana koji će graditi naš klub u narednim godinama svojim angažmanom i doprinosom i zahvaljujemo im se što su pristupili našem klubu.

Neki od njih su podržali klub kupovinom VIP članstva na čemu im se posebno zahvaljujemo na njihovom doprinosu. Trenutno klub razmatra model putem kojeg ćemo na klupsku web-stranicu moći postaviti i imena ostalih članova kluba uz njihovu eventualnu saglasnost.

Podršku članskom modelu daje i naš briljantni Amel Tuka. Pogledjate neke od fotografija nastalih danas, a onda i VIP novu listu. Danas je interes na štandu NK Čelik bio značajan! Prema dostupnih informacijama, zabilježeno je 59 novih učlanjenja u subotu.

U klub se učlanilo 13 novih VIP članova a objavljujemo imena njih 11, po statutarnoj obavezi, s obzirom da su 2 istakli zahtjev da se njihova imena ne objavljuju što ćemo i poštovati, a 2 od njih su istakla zahtjev da ne žele koristiti pogodnosti VIP lože tako velikodušno omogućavajući klubu da ih ponudi nekome drugome.

Postani Čelikov član, ostvarimo zenički san! #BudiČlanČelika

Istovremeno, na današnjoj pripremnoj utakmici sa HNK Čapljina u Međugorju naša ekipa ostvarila je pobjedu od 1:3. Dva gola je postigao novi stoper Vernes Islamagić a jedan Danijal Brković. Klub pruža podršku i želju za brzim oporavkom Bojanu Regoji koji je povrijedio arkadu i Dini Jurkoviću koji je slomio nos. Borba za Čelikov dres do zadnje kapi krvi!

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno