Nogomet

NK ČELIK: Bojić glavni kandidat za predsjednika

Bruno Bojić glavni kandidat za predsjednika Kluba
Bruno Bojić glavni kandidat za predsjednika Kluba
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NK ČELIK: Bojić glavni kandidat za predsjednika- Vršilac dužnosti predsjednika Skupštine Čelika Damir Bradarac, nakon izbora na ovu funkciju u prošlu srijedu, poslao je svim mjesnim zajednicama, preduzećima, sportskim kolektivima … javni poziv za kandidaturu za članstvo u Skupštini kluba, čiji će mandat trajati do 2020. godine.

Bradarac, kako nam kaže, uporedo vrši konsultacije i za novog mandatara Upravnog odbora, a najbliži toj poziciji je Kakanjac sa zeničkom adresom, doc.dr.sc. Bruno Bojić. Bojić je i aktuelni predsjednik Vanjsko-trgovinske komore BiH, a svojevremeno je bio predsjednik Odbojkaškog kluba Kakanj, u periodu kada su bili na samom vrhu bh. odbojke.

-Bojić je spreman preuzeti kormilo, ali kao i svi drugi kandidati, i on želi aktivno učešće Grada Zenice. Nažalost, ostala četiri kandidata, zamolila su me da s njihovim imenima ne izlazim u javnost, a što gospodin Bojić nije uslovljavao.

Nadam se da ćemo do kraja sedmice, kada istječe sedmodnevni rok za prijavu kandidata za članstvo u Skupštini, a koja će brojati najmanje 38, a poželjno i 50- tak članova, imati i ime mandatara UO- kaže Bradarac, koji dodaje da šestočlani Koordinacioni odbor, na čijem je on čelu, intenzivno vrši aktivnosti na pripremi konstituirajuće sjednice novog saziva Skupštine.

direktno.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno