Ostali sportovi

Ništa od prijenosa svih utakmica Zlatnih ljiljana iz Japana

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ništa od prijenosa svih utakmica Zlatnih ljiljana iz Japana- Iako je ranije najavljeno, neće biti direktnog prijenosa svih utakmica reprezentacije Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci s Paraolimpijskih igara koje danas počinju u Japanu.

BHRT je najavio da će prenosti samo posljednju utakmicu grupne faze protiv Japana, a u slučaju plasmana dalje i završnicu turnira.

Na Facebook stranici reprezentacije BiH u sjedećoj odbojci obrazloženo je da je to odluka Međunarodnog paraolompijskog komiteta.

Također, dodali su da za prva dva meča neće biti ni streama, odnosno prijenosa na internetu.

– Tužno je da se toliko priča o jednakosti i da se na nešto čeka skoro pet godina, a onda vam onemoguće gledanje, onemoguće sportistima koji se bave sjedećom odbojkom da budu gledani – poručili su Zlatni ljiljani.

Zlatni ljiljani takmičenje otvaraju 27. augusta utakmicom s Egiptom, što je derbi, s obzirom na to da su Egipćani treća selekcija svijeta.

Dva dana nakon toga BiH će odmjeriti snage s prvakom Evrope Rusijom, a grupna faza će biti okončana susretom protiv Japana.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno