Nogomet

Ništa od dolaska trojice igrača Sarajeva na Bilino polje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ništa od dolaska trojice igrača Sarajeva na Bilino polje – Jasmin Memišević prošle je sedmice podnio ostavku na sjednici Skupštine NK Čelik, a njegovu ostavku prihvatili su članovi kluba, te svoje povjerenje dali mandataru Damiru Bradarcu.

Odlaskom Memiševića kako SportSport.ba saznaje propala je i mogućnost dolaska trojice igrača Sarajeva na posudbu u Čelik. Bivši predsjednik Čelika dogovorio je s rukovodstvom Sarajeva, da Nemanja Anđušić, Semir Smajlagić i Zoran Blagojević, dođu na posudbu na Bilino polje, s tim da bi Zeničani na kraju sezone imali pravo otkupa njihovih ugovora.

Ipak kako Memišević više nije na čelu kluba, propala je i mogućnost dolaska trojice igrača, budući da još nije počeo prelazni rok, te da nisu potpisali još nikakve ugovore.

Tako će na kraju trojka iz Sarajeva morati svoju šansu za minutažu tražiti u drugom klubu ili će pokušati na pripremama Sarajeva pridobiti povjerenje trenera Husrefa Musemića.

Kao što je naš portal već pisao Predrag Papaz jedini je nogometaš koji je dosad i zvanično pojačao Čelik, a ovu informaciju nam je i potvrdio novi mandatar Damir Bradarac.

sportzdk.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno