Info

Nirmela i Imran prezentirali svoje stručne radove na Međunarodnoj konferenciji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Nirmela i Imran prezentirali svoje stručne radove na Međunarodnoj konferenciji – Održana je XIV Međunarodna konferencija “Korporativna sigurnost u BiH i zemljama zapadnog Balkana sa ekonomskog, pravnog i komunikološkog aspekta”, koju je organizovao Internacionalni univerzitet Travnik u Travniku i Ministarstvo privrede SBK/KSB u saradnji sa akademskim partnerima Fakultet za poslovne studije i pravo, Univerzitet Union Nikola Tesla, Beograd i Evropski univerzitet Skoplje.
Dva studenta iz Zenice, Nirmela Šibčić i Imran Kasumović, objavili su svoje naučno-istraživačke radove, i to Nirmela na temu “Osiguranje robe u transportu”, uz podršku svog mentora doc.dr. Momčila Sladoje, dilp. ing. saobraćaja i asistentom Samirom Hrnjićem, dok je Imran objavio rad na temu: “Sigurnosni protokoli u e-poslovanju” uz podršku svoje asistentice Almedine Hatarić.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno