Info

Nikad bolja ponuda iz Telemacha

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nikad bolja ponuda iz Telemacha- U izrazito hladnim danima Iz Telemacha stiže nikad bolja ponuda! Novi pretplatnici Telemach fiksne telefonije u jednom od TRIO GRANDE paketa dobivaju Telemach fiksnu telefoniju bez pretplate, 30 besplatnih minuta prema mobilnim mrežama u BiH, besplatan bežični telefon, sve na razdoblje od 12 mjeseci i čak šest mjeseci mogućnost uživanja u svim televizijskim kanalima iz Telemach ponude (220 digitalnih kanala, od čega 45 u HD-u) gdje izdvajamo neke od najatraktivnijih poput Sport klub 1-3 HD, Cinestar Premiere 1-2 HD, Nova TV, Hayat HD, Face TV HD, Nickelodeon HD, Minimax, N1 HD, History HD, National Geographic HD, Grand, Fox Crime HD, Fox life HD i FOX Movies HD .

Telemach nije zaboravio ni korisnike koji se opredjele za priključenje interneta kroz TRIO GRANDE pakete.

Njima je osigurano besplatno korištenje interneta u razdoblju od čak šest mjeseci, te šest mjeseci gledanja dodatnih TV kanala na koje nisu pretplaćeni! Pored pogodnosti za TRIO GRANDE pakete, korisnike očekuju pogodnosti i za DUO TEL I DUO NET pakete, kao i specijalne pogodnosti za postojeće korisnike.Pripremili smo ovoga puta zaista najbolju ponuda do sada, kako sadržajno, tako i što se tiče ukupnih ušteda.

Vjerujemo da je prava prilika da se u to uvjere i oni koji do sada nisu bili korisnici neke od naših usluga. Toplo preporučujemo, kako našim postojećim, tako i novim korisnicima Telemacha, da u razdoblju ove do sada najbolje akcije, do 01. aprila 2017. godine iskoriste sjajne pogodnosti koje smo pripremili za njih. “- Kazao je Kenan Đonko, direktor sektora prodaje, korisničkih odnosa i marketinga kompanije Telemach.

Za više informacija o ovim, ali i ostalim pogodnostimaTelemach-a, korisnicima se preporučuje da posjete najbliži korisnički centar Telemacha, posjete web stranicu www.telemach.ba ili jednostavno pozovu Telemach korisnički servis na 1360!

Telemach je dio United Group vodeće grupe pay TV operatora na području bivše Jugoslavije, koju pored pored SBB-a u Srbiji, čine i Telemach Slovenija, Telemach BiH, Telemach CG, Total TV – najveća satelitska platforma u regionu, NetTV Plus vodeći provajder telekomunikacijskih servisa putem interneta. Dio United Group je i United Media, koju čine neki od najgledanijih sportskih, informativnih, filmskih, dječijih i drugi Pay TV kanali u regionu, kao i CAS Media, najveća agencija za prodaju oglasnog prostora na kablovskim i satelitskim kanalima u regionu.

Većinski vlasnici Telemach grupacije su Globalna investicijska kompanija KKR, koja upravlja investicijama od oko 130 milijardi dolara, dijelom vlastitog kapitala, a većim dijelom kapitala institucionalnih i privatnih investitora kako iz SAD, gdje kompanija ima svoje sjedište, tako i iz cijelog svijeta. Suinvestitor u grupaciju je i Evropska banka za obnovu i razvoj.

Kroz Telemach je do danas u BiH investirano preko 110 miliona EUR u akviziciju 15 kablovskih operatera, te izgradnju mreža i razvoj servisa. Danas Telemach grupacija zapošljava 530 domaćih ljudi, te pruža kablovske usluge TV, interneta i fiksne telefonije u oko 35 gradova, dok su usluge Total TV satelitske distribucije dostupne u svim djelovima BiH.

Napredni servisi Telemach uvijek su bazirani na najsavremenijim tehnologijama koje u kombinaciji s inovativnim ponudama, ekskluzivnim sadržajem, profesionalnom podrškom, prilagođenim potrebama pretplatnika, čine veliku razliku u odnosu na ostale operatere u Bosni i Hercegovini.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno