Nogomet

NGG Za Čelik: Preporuka da se odgodi Skupština Čelika

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NGG Za Čelik: Preporuka da se odgodi Skupština Čelika – Danas smo na poziv predsjedavajuće Gradskog vijeća, gđe Sanje Renić, učestvovali na sastanku proširenog Radnog predsjedništva Gradskog vijeća zajedno za predstavnicima navijačke grupe “Robijaši 1988 Zenica”, predsjednikom Skupštine NK Čelik Zenica gosp. Damirom Bradarcem i v.d. direktorom kluba gosp. Adnanom Nuhagićem.

Na sastanku smo svim predstavnicima klubova zastupnika u Gradskom vijeću istakli da je problematiku koja egzistira u Čeliku nužno rješavati što prije konsenzusom svih strana i da je potrebno prikupiti potrebnu dokumentaciju od kluba u što kraćem roku i prezentirati je na tematskoj sjednici.

Podvukli smo da se tematska sjednica ne može održati “preko noći” i tako “skinuti s dnevnog reda” kako bi neki željeli s obzirom da je oboren prijedlog koji ju je trebao kvalitetno i pripremiti. Stoga, iznijeli smo svoje prijedloge odluka i zaključaka koje bi trebalo donijeti kao i rokove u kojima bi se to trebalo obaviti kako bi se kompletna situacija u našem Čeliku riješila do početka proljetne polusezone pri čemu je potrebna puna kooperacija kluba.

Stoga, sjednica Skupštine NK Čelik Zenica je odgođena do daljnjeg po ovlastima njenog predsjednika dok se kroz gradske strukture konačno ne napravi prijedlog daljeg postupanja Grada prema klubu u cilju transparentnijeg djelovanja i očuvanja našeg najvećeg kluba i simbola. Cijeneći nezavisnost kluba od grada, data je preporuka da se odgode takva postupanja do narednih koraka u kojima ćemo učestvovati zastupajući reforme koje smo predlagali i do sada.

Naredni sastanak je zakazan za ovaj četvrtak o čemu ćemo također izvijestiti sve navijače i simpatizere Čelika kao i svaki put do sada.

NGG Za Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno