Zenica

NET Zenica – napredni kurseve informatike

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Udruženje NET Zenica, organizuje napredne kurseve informatike iz oblasti web dizajna i web programiranja. Kursevi će biti organizovani kroz tri stepena.

Prvi kurs naziva “Web development Basic – Front-end “, obuhvatit će obuku iz HTML-a, CSS-a, Bootstrapa i jQuery-a. Preduslov za pohađanje ovog kursa je dobro poznavanje engleskog jezika.

Drugi kurs naziva “Web development Back-end Intermediate”, obuhvatit će PHP, OOP, MySQL. Preduslov za pohađanje ovog kursa je dobro poznavanje engleskog jezika i završen prvi kurs.

Treći kurs naziva “Web development Laravel 5 Advanced”, obuhvatit će Laravel 5 framework, MVC design pattern. Preduslov za pohađanje ovog kursa je dobro poznavanje engleskog jezika i završen prvi i drugi kurs.

NEOBAVEZNI SASTANAK ĆE SE ODRŽATI 7.9.2015 U PROSTORIJAMA UDRUŽENJA U 19 SATI. Prostorije se nalaze na glavnom ulazu na pijacu (prvi ulaz od kamenog mosta) na drugom spratu.

ZA SVE INFORMACIJE PITAJTE NA FB STRANICI UDRUŽENJA ILI NA TEL: 061/108-670

kursevi net zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno