Nogomet

Nestorović će ipak voditi NK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Izvršni odbor Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, kako se moglo i naslutiti, danas je promijenio odluku Odbora za hitnost i dozvolio selektoru mlade reprezentacije Darku Nestoroviću da vodi i zenički Čelik.

– Rasprava je trajala više od sat vremena, a odluka je donešena sa samo jednim suzdržanim glasom. Praktično jednoglasno – kazao nam je zenički član ovog tijela Muhamed Begagić, predsjednik Nogometnog saveza Zeničko-dobojskog kantona.

On dodaje da odluka važi do kraja kalendarske godine. Podsjetimo, Nestorović je još prije desetak dana dogovorio 2,5- godišnju saradnju s klubom u kojem je odigrao i svoje najbolje partije igračke karijere.

Čelik, tako, nakon naprasnog odlaska Milomira Odovića u Željezničar, neće morati ponovo tražiti trenera, a Nestorović će vođenjem zeničkog kluba imati bolji uvid u formu kandidata za svoju reprezentativnu selekciju. Nestorović bi se već sutra trebao priključiti pripremama Čelika, koje su, pod palicom pomoćnika Elvedina Beganovića, počele još prošlog četvrtka.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno