Nesreće

Nestao Tarik Mezetović Mačak

Zeničanin Tarik Mezetović zvani “Mačak” (37) nestao je u noći između petka i subote u Zenici, potvrdila je “Avazu” njegova porodica. On je bio sa prijateljima u jednom od ugostiteljskih objekata na lokalitetu “Ušće” u Zenici, na ušću Babine rijeke u rijeku Bosnu.

– Oko 23 sata se pozdravio sa prijateljim i krenuo kući. Tada je posljednji put  viđen. Nekih sat, sat i po kasnije prijatelji su krenuli iz objekta i ispred ugledali njegov automobil. Bilo im je čudno, a kada su prišli vozilu, primjetili su da su vozačeva vrata, koja su do rijeke Bosne, širom otvorena. Na suvozačevom mjestu su se nalazili mobitel, dokumenti, samo nije bilo ključeva vozila, kažu nam njegovi prijatelji.

Porodica je u subotu prijavila nestanak policiji u Policijskoj stanici Crkvice, a za policiju, po pravilima, nestanak je zvaničan kad proteknu 24 sata od posljednjeg kontakta sa nestalim.

Danas nam je potvrđeno u MUP-u ZDK da su zaprimljene fotografije, te opis nestalog, te da su sve patrole na terenu obavještene o nestanku.

Nestali je visok oko 170 centimetara i težak oko 80 kilograma. U policiji nam je rečeno da se pregledava korito i obale Bosne u i nizvodno od područja gdje se pretpostavlja da je Mezetović zadnji put bio. Mole se i građani koji imaju bilo koju korisnu informaciju da kontaktiraju porodicu na 063/39-36-38.

 

Dodatne informacije NA LINKU OVDJE

 

.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem