Nesreće

Nesreća na autoputu A1 – Zenica – Kakanj – povrijeđena osoba prebačena u KBZ

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Jedna osoba je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila poslijepodne na autoputu A1 Zenica – Kakanj, potvrđeno je u Operativnom centru MUP-a Zeničko-dobojskog kantona. Kako nam je rečeno, nesreća se dogodila nešto prije 17 sati, kada su se sudarili fiat punto i VW caddy.

“Tom prilikom povrijeđena je jedna osoba, koja je prevezena u Kantonalnu bolnicu u Zenici radi ukazivanja medicinske pomoći”, kazao je za RadioSarajevo.ba dežurni operativni, te dodao da se saobraćaj na ovom dijelu autoputa odvija jednom saobraćajnom trakom.

Dodao je da je povrijeđen vozač iz Visokog inicijala U. E., 1967. godište i da su mu konstantovane lakše tjelesne povrede.

“Nesreća se dogodila na autoputu iz pravca Zenice prema Sarajevu”, kazao je dežurni operativni MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.

Na uviđaj su izašli policajci MUP-a ZDK.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno