Nogomet

Nermin Šabić i naredne sezone na klupi Mladosti iz Doboja kod Kaknja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nermin Šabić i naredne sezone na klupi Mladosti iz Doboja kod Kaknja – Šabić je u Mladost stigao krajem sezone koja je nedavno završila i ekipu je vodio u samo nekoliko utakmica nakon što je Edis Mulalić podnio ostavku. Ipak, kako sam kaže, bilo bi besmisleno da ne produži ugovor i na narednu sezonu.

“Pa, dobro, ne bih ni prihvatio da ostanem samo mjesec dana, nekako je bilo i logično da ću ostati i u narednoj sezoni. Ono što je dobro i što mi se sviđa u ovom klubu je što imamo plan na duži period. Naravno, mnogo toga će zavisiti i od rezultata, ali moram reći da meni lično, kao vjerovatno ni klubu, ne bi ništa značilo da sam ostao samo mjesec dana”, rekao je Šabić koji se osvrnuo i na nadolazeći prelazni rok.

“Imamo neke igrače kojima je istekao ugovor. Stalno se savjetujemo među sobom i pokušat ćemo da se pojačamo adekvatno za narednu sezonu, posebno na pozicijama na kojima su igrali igrači kojima je istekao ugovor”.

“Baš kao i na početku prošle sezone, i ove sezone će cilj biti plasman u Ligu za prvaka. Mladost to nije uspjela izboriti prošle sezone iako joj je malo falilo. Baš to malo ćemo sada pokušati nadoknaditi i otići u gornji dio tabele. Pokušat ćemo napraviti jedan iskorak u narednoj sezoni, mislim da je došlo to vrijeme nakon tri godine”, zaključio je Šabić u razgovoru za SportSport.ba.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno