Naše

Nepristojnost šalterskih službenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pozdrav. Ovim putem  Vas molimo da javno objavite ono što smo danas doživjele moja kolegica i ja. Pred šalterom glavne autobuske stanice u Zenici smo izvrijeđane. “Ljubaznoj” zaposlenici u 15.30 sati, 14.maja, odnosno danas smo se obratile da želimo kupiti kartu Prevoz putnika Zavidovići koji polazi sa perona u 16 sati, na šta nam je dotična odgovorila da nam neće izdati kartu sve dok ne odu busevi Zenica-transa.

Tražile smo koji Akt to nalaže, na šta nam je cinično odgovorila da to tako ona kaže. Zatim smo joj rekle da smo studentice, da želimo jeftiniji prevoz, a ne skuplji prevoz Zenica-transa. Nije bilo efekta. Bez obzira na sve, sačekale smo dvadeset minuta, da bi se ponovo pojavile pred njenim šalterom. Tada nam je bez problema izdala kartu. A očito je očekivala da joj kažemo ” Hvala gospođo”!

To nismo učinile , već smo samo onako ni ne gledajući je uzele karte, a zatim je dotična rekla :” Seljanke jedne…ne možete se tako ponašat.” Ostali građani-putnici na klupama su nijemo slušali i posmatrali ovaj događaj.   Ovim želimo da javnost zna šta se dešava u gradu Zenici, u samo jednom dijelu Zenice. Zaista, da nije tužno , bilo bi smiješno. Nadamo se da ćete objaviti javno naš događaj. Hvala unaprijed.

A.F. studentica (puni podaci poznati Redakciji)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno