Zenica

Nemila – OŠ “Ćamil Sijarić” – povratak učenika u školske klupe u četvrtak

Nemila – OŠ “Ćamil Sijarić” – povratak učenika u školske klupe u četvrtak  – Obavještavamo nastavnike, roditelje i učenike Osnovne škole “Ćamil Sijarić” Nemila da nastava počinje u četvrtak, 07.02.2019. godine. Nastava će se odvijati prema ustaljenom rasporedu časova i terminima prevoza učenika. Prema informacijama sa terena putna komunikacija će do četvrtka biti relativno normalizovana. Upitan je prevoz 60 učenika iz Bistrice i Starine do centralne škole u Nemili.

Ukoliko do četvrtka ne dođe do normalizacije saobraćaja između Starine, Bistrice i Nemile, učenici iz ovih podružnica nisu obavezni prisustvovati predmetnoj nastavi do optimalizacije stanja na putevima.

Iako je stanje na terenu znatno bolje, apelujemo na učenike da se ne zadržavaju na mostovima, prelazima i da se ne približavaju još uvijek nabujalim rijekama i potocima. Roditeljima skrećemo pažnju da sa svojom djecom, prije početka nastave, razgovaraju o navedenim sigurnosnim aspektima. Nastavno osoblje i stručni saradnici se također zadužuju da razgovaraju sa učenicima o modelima ponašanja u ovakvim vanrednim prilikama. Svi moramo biti savjesni i odgovorni kako bismo spriječili neželjene posljedice neodgovornog ponašanja.

Dragi učenici, želimo vam sretan početak nastave i povratak u školske klupe.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem