Ljudi

Neira Mehičević – Pojskić: jednodnevni kurs šminkanja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Neira Mehičević – Pojskić: jednodnevni kurs šminkanja – NEIRA MEHIČEVIĆ- POJSKIĆ -JEDNODNEVNI KURS ŠMINKANJA U ZENICI/ZA SVE ONE KOJE ŽELE DA NAUČE ILI DA USAVRŠE TEHNIKU ŠMINKANJA

Koliko ste samo puta gledale brojne evente na kojima su svojim izgledom brojne zvijezde sve prisutne ostavljale bez daha? Vrlo vjerovatno ste više puta poželjele izgledati isto tako glamurozno i veličanstveno ali vam jednostavno ne ide.

Ako želite izgledati poput omiljene slavne osobe ili jednostavno držati do svoga izgleda, njegovati se, izgledati uredno, lijepo i privlačno, potrebno je poznavati osnove šminkanja te biti svjestan prednosti i mana na licu.

Da biste ostvarili promjenu koju želite, trebate znati kako istaknuti lice, a šta prikriti.

Odgovor na pitanje kako postići glamurozan izgled ovisi o tome koliko daleko želite ići i kakvoj se promjeni nadate. U obzir treba uzeti i godine. Mnogo više o ovoj temi, šminkanju, isticanju, prikrivanju i sl. ima neko ko se već niz godina profesionalno bavi šminkanjem, a sada svoje vještine otkriva i vama.

Ona je već uveliko poznata po svojim idejama, mašti, zadovoljnim klijentima koje njene usluge preporučuju, vještoj ruci i izvanrednim rezultatima koje postiže šminkanjem. Kako kaže, šminkanje je nešto u čemu uživa i što je njena svakodnevnica. Ne može se zamisliti da radi nešto drugo, a voljeti i raditi ono što volite, puni je pogodak.

Ukoliko već niste shvatili o kome pišemo, ona je Neira Mehičević-Pojskić.

Neira ovaj put organizuje jednodnevni kurs šminkanja. Nakon niza godina iskustva odlučila je da svoje znanje podijeli i sa drugima. Jednodnevni kurs šminkanja ili mala škola šminkanja namijenjena je za žene i djevojke koje žele da nauče ili da usavrše tehniku šminkanja. Tokom edukacije proči će se sve faze šminkanja.

-„Naučite da odaberete pravu boju i teksturu pudera, koje boje sjena ogovaraju vašim očima, koja boja obrvama, savladajte popularnu tehniku konturisanja lica, koja šminka ide za dnevu, a koja za večernju varijantu te mnogo toga“ – poručila je Neira.

Na obuci će se svakoj polaznici maksimalno posvetiti pažnja te učiniti da svaka polaznica kursa savlada sto više vještina.

Obuka će se održati u kancelariji Farmasi sa adresom: Ulica kočeva 33. Za sve dodatne informacije pozovite na broj: 061/ 448- 108 ili 062/ 626- 252

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno