Nogomet

Nećemo imati pardona prema Engleskoj

Nećemo imati pardona prema Engleskoj
Nećemo imati pardona prema Engleskoj
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nećemo imati pardona prema Engleskoj- Ženska seniorska fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u Trening centru Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH (N/FS BiH) u Zenici priprema se za utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Engleske, koju će odigrati u utorak, 12. aprila, na stadionu Bilino polje.

“Engleska je trećeplasirana ekipa na svijetu i bit će to jaka utakmica. Nećemo imati pardona bez obzira što su oni velesila. Mi ćemo se, kao i do sada, truditi da sve bude kako treba”, rekla je Almina Hodžić, golman bh. tima.

Hodžić smatra da ženski fudbal u BiH napreduje.

“Za razliku od prethodnog perioda, imamo više talentovanih igračica i kvalitetnih klubova koji rastu iz godine u godinu”, istakla je Hodžić za oficijelnu internet stranicu N/FS BiH, te o planovima za budućnost dodala:

“Najvažnije je da budem zdrava, da me povrede zaobiđu. Vidim sebe negdje u inostranstvu kao najboljeg golmana. Želim da budem najbolja u svom poslu”.

klix.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno