Naše

Nebriga BH Pošte

Cjenjena redakcijo portala Zanicablog. Ja bih se samo još na dovezao na tekst našeg sugrađanina o stradanju jednog pisma i krajnjoj neozbiljnosti zaposlenih u J. P BH POŠTA.

Zaista je Neshvatljivo da poštari koji su zaduženi da isporučuju poštu klijentima se ponašaju bahatu. Naime ulica Bulevar Kulina Bana 34 b i uopće kompletna zgrada ima velikih problema sa dostavljanjem pošte. Izvode iz Banaka kao i pojedine račune za usluge BHTelecom-a ili nikako nedobijemo ili ih nađemo bačene na pod ispred ulaznih vrata zgrade. Isto tako se desava da isti račun od BHTELECOM-A i to od posve drugih ljudi koji uopće nemaju nikakve veze sa našom zgradom i ulicom nađu u našem ulazu. Brojevi su isti i to je jedino što veže dva korisnika navedene usluge.

Stoga vas molim da u ime svih nas koji koristimo usluge J. P. BH POŠTA isto tako objavite i ovaj mail. Jer je zaista žalosno da u 21 vijeku još postoje poštari koji su se zaposlili za vrijeme ex Jugoslavije, a nisu pismeni ili su polu pismeni. A ima i treća verzija: da su krajnje drski i bezobrazni. Unaprijed se zahvaljujem.

H. H.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: