Politika

NB ZDK: Saopštenje za javnost

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Večeras je u Zenici održana Skupština NB ZDK na kojoj je jednoglasno izabran Izvršni odbor NB kojeg čine predsjednici svih 12 općinskih organizacija NB u ZDK, te predsjednica KO Aida Baručija, zastupnica u Parlamentu BiH (Zenica), potpredsjednik Mirsad Čučuk (Visoko), predsjednica Bloka žena Lejmana Durmiš (Zenica), predsjednik Bloka mladih Sedin Garanović (Zenica).

Delegatima, predsjednicima OO  i prisutnim gostima na Skupštini su se obratili Predsjednik GO Zenica Ekrem Tuka, predsjednica KO NB ZDK i zastupnica u Parlamentu BiH Aida Baručija i predsjednik NB BiH Senad Šepić.

Sve Općinske organizacije  po ranijim  smjernicama aktivno rade na pripremama za predstojeće lokalne Izbore i formiranju lista kandidata za općinska i gradska viječa.

Ovim putem obavještavamo građane Zenice i ZDK da GO NB Zenica i ZDK nastavlja rad u prostorijama na novoj adresi: Maršala Tita br 17 (1.sprat) kod NLB banke Zenica. Prostorije su otvoene od naredne sedmice.,

Pozivamo vas da se pridružite  i pomegnete u rješavanju stvarnih problema građana,  siromaštva, nezaposlenosti, korupcije, kriminala, odlazka stanovništva, a ne bespotrebna nacionalistička retorike.

Nezavisni blok će ostati snažan glas za rješavanje stvarnih i životnih problema ljudi, za jaku pravnu državu jednakih šansi za sve i protiv lopova i populista i sa lijeve i sa desne strane iza kojih stoje samo parole i želja za ličnim pozicioniranjem i moći.

 Predsjednik GO NB Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno