Ostali sportovi

Nastup takmičara Taekwondo Akademije Jale na Evropskom prvenstvu i na Internacionalnom bodovnom prvenstvu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Protekli vikend uspješni takmičari Taekwondo Akademije Jale su nastupili na Evropskom kadetskom prvenstvu u Beogradu i na internacionalnom bodovnom G1 prvenstvu Montenegro Open 2023.

Senad Husetović je u sklopu reprezentacije BiH nastupio na Evropskom prvenstvu za kadete u Beogradu.

Senad je odradio dobru borbu, u prvom kolu je zaustavljen od predstavnika Hrvatske. Adina Kobilica je nastupila na internacionalnom G1 turniru u Podgorici u kategoriji juniorki, gdje je,pruživši dobru borbu, u prvom kolu zaustavljena od predstavnice BiH, koja je i osvojila zlatnu medalju.

Ovo je još jedan uspjeh naše Akademije, gdje smo u ovoj godini dali dva takmičara na Evropska prvenstva, što je historijski uspjeh za zenički taekwondo.

Nastavljamo dalje sa intenzivnim treninzima, gdje nas očekuju nastupi na Balkanskom prvenstvu, i na Balcan Cup G1, te ostali turniri po BiH. Svi zainteresovani za upis, mogu nas posjetiti u zgradi Islamskog pedagoškog fakulteta na Bilimišću.

Trenirajte sa najboljima i budite dio najuspješnijeg kolektiva! Zapratite nas na facebook stranici Taekwondo Akademija Jale Zenica.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno