Zabava

Nastavak romantične komedije “Klub zadovoljnih žena” od 11. maja u kinima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NASTAVAK ROMANTIČNE KOMEDIJE IZ 2018. GODINE „KLUB ZADOVOLJNIH ŽENA“ OTVARA DRUGO POGLAVLJE, U PRIČI O TOPLINI, LJUBAVI I POTRAZI ZA SREĆOM

Nakon punih pet godina, četiri velike dame iz svijeta filma, dobitnice Oskara Diane Keaton, Jane Fonda, Mary Steenburgen i nominovana za Oskara Candice Bergen, predstavljaju nam filmsku priču o nevjerovatnoj snazi prijateljstva, ljubavi i ljudskoj potrebi za srećom i ljepotom života.

Od 11. maja na redovnom kino repertoaru naći će se dugoočekivani film „KLUB ZADOVOLJNIH ŽENA – DRUGO POGLAVLJE“ (BOOK CLUB: THE NEXT CHAPTER), u kojem ćemo, uz četiri fantastične glavne glumice imati priliku da gledamo i Andy Garciom i Donom Johnsonom.

Radnja filma smještena je u Italiji, jednoj od najljepših i najinspirativnijih zemalja svijeta, u kojoj su ispričane neke od najljepših ljubavnih priča ikada. Gledaoci će biti u prilici da uživaju kako u emotivnoj filmskoj priči, tako i u prelijepim pejzažima drevne zemlje ljubavi.

O FILMU: Dugo iščekivani nastavak prati naše četiri najbolje prijateljice koje odlaze u Italiju na zabavno žensko putovanje koje nikada nisu imale. Kada neke stvari dobiju neočekivani obrt i tajne se otkriju, njihov opuštajući odmor se pretvara u cross-conutry avantru koja se dešava jednom u životu.

Trailer filma pogledajte putem linka:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno