Zenica

Nastavak realizacije projekta “Salonitni krovovi Grada Zenica”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nastavak realizacije projekta “Salonitni krovovi Grada Zenica” – Na tragu dosadašnjih aktivnosti na realizaciji projekta „Salonitni krovovi Grada Zenica“ ovim putem informišemo javnost o nastavku aktivnosti na realizaciji istog u narednom periodu.

U tom smislu predsjednicima kućnih savjeta ćemo putem e-maila uputiti potpunu informaciju o uslovima i mogućnostima finansiranja učešća etažnih vlasnika stambenih zgrada iz namjenskih sredstava EBRD-a za projekte provođenja mjera energijske efikasnosti. E-mailove mogu očekivati u drugoj sedmici januara naredne godine.

Budući da se na naš Javni poziv prijavilo 70 zgrada sa preko 1.500 etažnih vlasnika ovim putem obavještavamo kućne savjete prijavljenih zgrada da u narednom periodu intenziviraju razgovore sa svim etažnim vlasnicima i usaglase zajednički stav prema dobivenim informacijama.

Od strane udruženja GEOPA formirane su dvije tročlane komisije koje će obići sve prijavljene zgrade i dodatno na terenu indentificirati sve eventualne činjenice koje bi mogle uticati i biti relevantne za nastavak procesa provođenja projekta.

Informacije dostavljene putem e-maila će poslužiti kao priprema za sastanak i razgovore sa etažnim vlasnicima i sve nedoumice koje nastanu pri tim sastancima riješavale bi se na sastanku organizovanom od strane udruženja GEOPA sa predstavnicima prijavljenih zgrada. O tom sastanku svi predstavnici zgrada biće blagovremeno obavješteni.

NVO GEOPA Zenica

Said Bečić

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno