Politika

Naša stranka: Borba za zdravlje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Općinski odbor Naše stranke Zenica u cjelosti podržava poziv Eko foruma Zenica, s ciljem da se 21. 12. ponovo organizuje protestno okupljanje stanovništva zbog katastrofalne ekološke situacije u Zenici.

Obzirom da je osnovni cilj protesta motivisanje građana za učešće u pokretanju tužbe protiv odgovornih za katastrofalno stanje okoliša u Zenici, ugrožavanje zdravlja građana Zenice i prikrivanje informacija o zagađenju zraka, vode i tla u Zenici, Naša stranka poziva svoje članstvo i sve simpatizere da se priključe ovoj aktivnosti Eko foruma.

Samo uz masovno sudjelovanje u izražavanju protesta za nemar i neaktivnosti odgovornih za ugrožavanje i naših života i naše budućnosti možemo postići cilj – da se hitno poduzmu neophodne mjere na smanjenju trenutnog zagađenja, ali i da se ovaj sudbonosni problem Zenice počne rješavati dosljedno, principijelno i bez kalkulacija.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno