Politika

Naša stranka: Borba za zdravlje

Općinski odbor Naše stranke Zenica u cjelosti podržava poziv Eko foruma Zenica, s ciljem da se 21. 12. ponovo organizuje protestno okupljanje stanovništva zbog katastrofalne ekološke situacije u Zenici.

Obzirom da je osnovni cilj protesta motivisanje građana za učešće u pokretanju tužbe protiv odgovornih za katastrofalno stanje okoliša u Zenici, ugrožavanje zdravlja građana Zenice i prikrivanje informacija o zagađenju zraka, vode i tla u Zenici, Naša stranka poziva svoje članstvo i sve simpatizere da se priključe ovoj aktivnosti Eko foruma.

Samo uz masovno sudjelovanje u izražavanju protesta za nemar i neaktivnosti odgovornih za ugrožavanje i naših života i naše budućnosti možemo postići cilj – da se hitno poduzmu neophodne mjere na smanjenju trenutnog zagađenja, ali i da se ovaj sudbonosni problem Zenice počne rješavati dosljedno, principijelno i bez kalkulacija.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: