Info

Naša jača strana su strani jezici, koja je vaša?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

KOJA JE VAŠA JAČA STRANA? – Naša jača strana su strani jezici, koja je vaša?

U posljednje vrijeme smo se suočili sa raznim novim situacijama, morali smo se koliko prilagoditi, toliko i naučiti nove stvari. Svaki dan je bio novi izazov. Neprekidno suočenje sa novim izazovima je baš ono što karakterizira našu prevodilačku agenciju.

Prevodilačka agencija K&J Translations je prije svega tim mladih ljudi koji svakodnevno prihvaćaju nove izazove. Strast prema jezicima i izazovima je baš ono što nas spaja.

Ako volite izazove, naš kolektiv vas čeka!

Ne volimo granice, zato smo aktivni na više tržišta, a to su englesko, njemačko, poljsko, slovensko, slovačko i hrvatsko tržište. Saradnja sa više od 5000 prevodioca i izvornih govornika iz cijele Evrope nam omogućuje pružanje usluga na više od 85 svjetskih jezika.

Možda se pitate koje su tačno te usluge?

Prije svega, prevođenje i lektura i korektura svih vrsta tekstova. Na prijevodu bilo kojeg teksta rade prevodilac, lektor i voditelj projekta da bi kvalitet usluge bio osiguran. Osim toga, svi prijevodi se vrše u skladu s DIN EN ISO 17100 i ISO 9001 certificiranim standardima koje je izdala Međunarodna organizacija za standardizaciju (ISO).

U našoj oblasti spadaju i ovjereni prijevodi koje obavljaju naši sudski tumači: najviši stepen profesionalnosti i povjerljivosti je zagarantovan.

Kada su u pitanju međunarodni projekti, naši stručnjaci za lokalizaciju će učiniti sve što je potrebno da bi prijevod u potpunosti ispunio lokalne jezičke i kulturne zahtjeve.

Ponosno dodajemo gore navedenim uslugama i prevođenje internetskih stranica, e-trgovina, softvera, kao i SEO prevođenje.

Posjetite našu web stranicu www.kjtranslations.ba za detaljnije informacije i uvjerite se raznolikošću naših usluga. Podržavamo inovacije i vjerujemo da je konstantni napredak neophodan da bi bili konkurentni na tržištu. Zato uvijek težimo ka novim suradnjama i prilikama koje mogu obogatiti iskustvom i vas i nas.

Osim toga, smatramo da je podrška ključna za uspješan timski rad. Višegodišnje iskustvo nas je naučilo da zadovoljstvo klijenta se često podudara sa zadovoljstvom tima: zato su nam zadovoljstvo klijenta i članova tima uvijek na prvom mjestu.

Timski rad i profesionalnost čine naše usluge kvalitetnim, pouzdanim, brzim i pristupačnim. Bilo koja oblast da je u pitanju (ekonomija, građevinarstvo, bankarstvo, tehnika, inženjerstvo, sport, turizam, literatura, novinarstvo, obrazovanje itd.), naši stručnjaci će učiniti sve što je potrebno za ispunjavanje očekivanja klijenta.

Ako želite biti dio uspješnog tima, kontaktirajte nas! Nismo u potrazi samo za lingvistima, već tražimo i voditelje projekta, trgovce i grafičke dizajnere jer neprekidno obaramo granice, širimo posao i prihvaćamo nove izazove!

Možete osobno doći do naše kancelarije koja se nalazi u Sarajevu (Vrbaska do br. 15), poslati nam e-mail na [email protected] ili pozvati na broj telefona +387 33 743 692.

I zapamtite ključne riječi: izazov, strani jezici i timski rad!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno