Najava dešavanja Servisne info

Naša djeca: Dječija sedmica – subota 3.10. u 11.55h

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Udruženje “Naša djeca” Zenica i ove godine obilježava Dječiju sedmicu, te na taj način pokušava da skrene pažnju na djecu i njihov položaj u lokalnoj zajednici. Ove godine, pažnja će biti usmjerena prvenstveno na ulaganja u djecu, kao i zagovaranje za veća izdvajanja kada su u pitanju djeca i njihove potrebe.

Djeca, članovi Dječijeg parlamenta grada Zenice su osmislila prigodan program, u kojem će poslati poruke odraslima I donosiocima odluka, a onima najmlađima uljepšati dan sa različitim igrama. Djeci će se u ovoj manifestaciji priključiti Amel Tuka i druge poznate ličnosti iz našeg grada.

Ovim putem vas pozivamo da svojim prisustvom podržite ovu manifestaciju, te na taj način date medijskog prostora djeci i njihovom glasu. Manifestacija će započeti u 11.55 na trgu Alije Izetbegovića u subotu (3.10.2015).



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno