Ljudi

Naš Mirza se vratio kući, pročitajte poruku porodice Bjeloglavić!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Naš Mirza se vratio kući, pročitajte poruku porodice Bjeloglavić! – Dragi prijatelji Mirza (Bjeloglavić) je konačno, nakon 40 dana provedenih u Istanbulu, došao kući, poručuje u ime porodice Ermana Bjeloglavić!!!!

-Mirza se osjeća dobro hvala Bogu što je najvaznije. Doktori su zadovoljni stanjem rane koja im je zadavala probleme poslije operacije o cemu sam vam vec pisala, te nakon sto su uspjeli zaustaviti krvarenje dali su saglasnost da Mirza ide kuci.

-Da se Mirza pita on bi sutra igrao fudbala 😂ali porodica je sretna i jako zahvalna napretkom i onim sto su doktori uspjeli uraditi u Turskoj. Iskrivljenje kicme je popravljeno sa 78% na 45% ali svi koji znaju Mirzu ce se definitivno iznenaditi kada ga vide. To je drugo dijete 💙 Ovim putem želim da se, ispred porodice, zahvalim svima koji su bili uz nas cijelo ovo vrijeme. Vi ste zasluzni sto je jos jedna prica dobila svoj sretan kraj, kamo srece da je svaka bila takva.
Zivi i zdravi nam bili 💙🙏💙

P.S. Porodica je uz pomoc prijatelja i porodice uspjela posuditi novac da se izmire neki od troskova koji su se odmah morali platiti, dio istih ce biti izmiren naknadno zbog cega se zaista zahvaljujemo gospodji Emini i doktorima i direktoru Memorial klinike koji su ucinili sve moguce i nemoguce i na svaki problem finansijske prirode izlazili u susret. Racuni za prikupljanje ce biti aktivni ali se nadamo da cemo uskoro moci da zatvorimo i ovo poglavlje i krenemo dalje.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno