Ljudi

Naš Edin Mujkanović uspješno operisan

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ranije smo objavljivali Apele za pomoć našem sugrađaninu Edinu Mujkanoviću. Večeras su prijatelji objavili novi status Edinovog stanja, koji prenosimo u cijelosti.

– Jučer je naš Edin obavio prvu operaciju tokom koje mu je uklonjeno cijelo debelo crijevo. To se moralo učiniti jer mu je stanje bilo jako kritično i nije mogao čekati više niti jedan dan na biološku terapiju te je hitno prebačen u Tuzlu i došao je u pravi čas. Operacija je trajala par sati i uspješno je završena te se ovom prilikom zahvaljujem cijelom medicinskom osoblju bolnice u Tuzli koji su predivni i jako stručni. Naš Edin se osjeća dobro i pred njim je jako duuug oporavak i još jedna operacija za par mjeseci dok mu se tijelo oporavi od ove prve operacije, ali iz dana u dan nadamo se sve boljem stanju smile emoticon Hvala vam svima do neba od mene, njegovih roditelja i sestre, bez vas ovo ne bi bilo moguće i nemam druge riječi osim HVALA. Idemo dalje dobri ljudi!! (by Ana Maria Jurić)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno