Info

Narednih dana u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme s kišom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Narednih dana u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme s kišom- Narednih dana u Bosni i Hercegovini očekuje se oblačno vrijeme s kišom, javlja Anadolu Agency (AA).

U Bosni i Hercegovini jutros je pretežno oblačno. Lokalno je registrovana slaba kiša u Hercegovini. Na Bjelašnici je izmjereno nula stepeni Celzijusa, u Jajcu i na Sokocu jedan, Bugojnu, Gradačcu i Tuzli dva, Zenici tri, Banjaluci, Drvaru i Sanskom Mostu četiri, Ivan Sedlu pet, Sarajevu šest, Livnu, Stocu i Trebinju osam, Širokom Brijegu devet, Grudama i Mostaru deset i Neumu 15 stepeni.

“Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Lokalno može pasti malo kiše na području Hercegovine, Krajine i jugozapada Bosne. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između osam i 13, na jugu zemlje do 17 stepeni”, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) Bosne i Hercegovine.

U utorak se u BiH očekuje pretežno oblačno vrijeme s kišom u većem dijelu zemlje. Jutarnja temperatura od četiri do deset, na jugu do 12, a dnevna od sedam do 13, na jugu do 16 stepeni.

Oblačno vrijeme s kišom očekuje se u BiH i u srijedu. Jutarnja temperatura od četiri do deset, na jugu do 12, a dnevna od sedam do 12, na jugu do 14 stepeni.

I u četvrtak se u BiH očekuje oblačno vrijeme s kišom. U jutarnjim satima padavine u većem dijelu zemlje, a u ostatku dana uglavnom u Hercegovini i na jugozapadu Bosne. Jutarnja temperatura od četiri do deset, na jugu do 12, a dnevna od devet do 14, na jugu do 16 stepeni Celzijusa.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno