Info

Narednih dana sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost u dijelovima zemlje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Oblačno vrijeme s kišom u nekim dijelovima Bosne i Hercegovine očekuje se u Bosni i Hercegovini narednih dana, javlja Anadolija.

Jutros je u Bosni bilo umjereno do pretežno oblačno, a u Hercegovini pretežno sunčano.

“Danas u Bosni pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini i jugozapadu Bosne umjereno oblačno. Povremeno malo kiše može pasti na istoku, sjeveru i centralnim podučjima Bosne. U drugom dijelu dana lokalni pljuskovi uz grmljavinu su mogući na istoku i jugu Hercegovine. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 25, na jugu zemlje do 31 stepen”, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH (FHMZBiH).

U ponedjeljak se u Bosni i Hercegovini očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15, na jugu zemlje do 20, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 30, na jugu zemlje do 32 stepena.

U utorak se u Bosni i Hercegovini veći dio dana očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku. Tokom noći na srijedu jače naoblačenje sa sjeverozapada u Bosni će uvjetovati kišu i pljuskove. Jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15, na jugu zemlje do 20, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 27 i 32, na jugu zemlje do 34 stepena.

U srijedu se u Bosni i Hercegovini veći dio dana očekuje umjereno oblačno vrijeme. Tokom noći na srijedu jače naoblačenje sa sjeverozapada u Bosni će uvjetovati kišu i pljuskove. Jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15, na jugu zemlje do 20, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 27 i 32, na jugu zemlje do 34 stepena.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno