Info

Narednih dana sunčano vrijeme sa mogućim pljuskovima i temperaturama do 22 stepena Celzijusa

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Narednih dana u Bosni i Hercegovini se očekuje sunčano vrijeme uz moguće lokalne pljuskove u pojedinim dijelovima zemlje. Jutros u Bosni i Hercegovini preovladava sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Pretežno oblačno je na području Krajine.

“Danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati sunčano uz umjerenu oblačnost. Od sredine dana prema večernjim satima lokalni pljuskovi i slaba grmljavina se očekuju na području Hercegovine, Krajine, jugozapadnim i centralnim područjima Bosne. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 20 stepeni”, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZBiH).

U petak se u Bosni i Hercegovini očekuje sunčano vrijeme uz umjeren porast naoblake. Tokom dana rijetki i slabi lokalni pljuskovi su mogući ponegdje u Hercegovini, zapadnim i istočnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura zraka od šest do 12, a dnevna od 14 do 19, na jugu do 22 stepena.

Prvog dana vikenda očekuje se sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne lokalni pljuskovi su mogući na području Hercegovine i jugozapadne Bosne. Jutarnja temperatura zraka od šest do 12, na jugu do 14, a dnevna od 15 do 20, na jugu do 22 stepena.

U nedjelju se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno sunčano vrijeme. Tokom poslijepodneva postepeno naoblačenje sa zapada. U drugom dijelu dana slabi lokalni pljuskovi su mogući na području Hercegovine i jugozapadne Bosne. Jutarnja temperatura zraka od šest do 11, na jugu do 13, a dnevna od 16 do 22 stepena.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno