Info

Naredna četiri dana oblačno vrijeme sa povremenim lokalnim pljuskovima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Naredna četiri dana oblačno vrijeme sa povremenim lokalnim pljuskovima u Bosni i Hercegovini – U petak u Bosni se prognozira umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini sunčanije prijepodne. U jutarnjim satima po kotlinama u Bosni je moguća magla. U drugoj polovini dana u većem dijelu zemlje su izgledni lokalni pljuskovi i grmljavina. Vjetar će biti slab, istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 14 i 18, na jugu zemlje od 19 do 23 stepena. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 25 i 30, na jugu zemlje do 32 stepena.

U Bosni u subotu pretežno oblačno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom. U Hercegovini prijepodne umjerena naoblaka. U poslijepodnevnim satima i u Hercegovini su izgledni lokalni pljuskovi i grmljavina. Vjetar slab, istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 15 i 19, na jugu zemlje od 19 do 23 stepena. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 23 i 28, na jugu zemlje od 29 do 32 stepena.

U nedjelju će u Bosni biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima po kotlinama u Bosni je moguća i magla. U Hercegovini prijepodne mala do umjerena naoblaka. U poslijepodnevnim satima lokalni pljuskovi se očekuju u većem dijelu zemlje. Vjetar slab do umjerene jačine, sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 14 i 19, na jugu zemlje od 19 do 23 stepena. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 24 i 30, na jugu zemlje od 30 do 34 stepena.

U ponedjeljak u Bosni umjereno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima po kotlinama u Bosni je moguća magla ili niska naoblaka. U Hercegovini prijepodne sunčano, a u drugoj polovini dana sa umjerenom naoblakom. Vjetar slab do umjerene jačine sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 15 i 19, na jugu zemlje od 19 do 23 stepena. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 25 i 30, na jugu zemlje od 31 do 34 stepena, saopćeno je iz  Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno