Ljudi

Napustio nas veliki sportski radnik profesor Uzeir Mehmedić

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Napustio nas veliki sportski radnik profesor Uzeir Mehmedić- Napustio nas je naš veliki prijatelj…
Iznenada, našu dragu Zenicu je potresla vijest da nas je napustio jedan od najvećih sportskih radnika i pedagoga ovog grada profesor Uzeir.
Profesor Uzeir je kroz 23 godine postojanja KK Kengur bio veliki oslonac i prijatelj našeg kluba i velika pomoć u radu sa mladima. Teško je bilo zamisliti da naš tradicionalni zimski kamp prođe bez profesora, koji je iako u penziji davao sve od sebe da nove generacije Zeničana i Zeničanki nauči osnovama zimske ljepotice sportova- skijanja.
Kroz svoj dugogodišnji sportski i pedagoški rad profesor Uzeir je ostavio dubok trag u gradu Zenici na sportska dešavanja, ali i sveopći odgoj naših sugrađana.
Veliki prijatelju, hvala ti na svemu što si uradio za naš klub i za naš grad i nadamo se da ljudi poput tebe nikada u ovom gradu zaboravljeni biti neće.
Neka ti je laka zemlja, dragi profesore.
KK Kengur


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno