Naše

Nakon tragedije u Hajkovićima kod Zenice: “Dimko” pozvao sve sugrađane koji ne mogu platiti čišćenje dimnjaka da mu se jave

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Početkom prošle godine objavili smo priču o Zeničaninu Demiru Halimiću, koji je napustio angažman u Oružanim snagama BIH i postao dimnjačar.

Od tada “Dimnjačar Dimko” je postao prepoznatljiv brend ne samo u Zenici, a ovaj put pominjemo ga iz posve drugog razloga.

Naime, Demir “Dimko” je jučer, nakon tragedije koja je zadesila Zenicu i selo Hajkovići, u kojem su stradale dvije naše sugrađanke, objavio post, koji s radošću i poštovanjem prenosimo u cijelosti.

Ukoliko ste propustili, preliminarnom istragom utvrđeno je da je uzrok požara u kući u kojoj su stradale dvije žene požar koji se iz dimnjaka proširio na potkrovlje, a onda i cijelu kuću nesretne vlasnice, koja je stradala sa kćerkom.

– Svakom normalnom insanu bi trebalo biti mnogo žao zbog ovakvog događaja gdje su dvije osobe smrtno stradale, meni posebno, jer se radi o selu koje je udaljeno nekih 800 m od moga, a povrh svega toga kako nezvanične informacije kažu da je uzrok svega bio zapaljen dimnjak. Kao i prošlih par godina volio bi da se jave svi oni koji nisu u prilici da plate čišćenje dimnjaka ili ako neko zna nekoga ko je u takvoj situaciji, da mi javi ja ću to uraditi bez naknade, napisao je Halimić, dodajući i “molio bi sve prijatelje da podijele post i pročitaju razlog podjele ovog posta”.

Fb profil DIMNJAČAR DIMKO, GSM broj 061/854-351

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fyoutube.com%2Fwatch%3Fv%3DjP4JpLLdfNQ%26si%3DfxmauOLr-j7sfBom%26fbclid%3DIwAR2td1ocSMCZidWSBA4oEoVJLNS5GBN-uh7neI8Oy0taIf4jaQpq6jWH2nw_aem_AWcd-h_Ccj3AMCy56MezrJRo5Haa75bJJfm0Wvh91XcPFHl_a-zndpOrqurAe_jpjRngbq6fy015ndddiqtcYdEZ&h=AT1-3zZk1kNl0kzvpn1nCruoq9mvTsetgHnPsHnfw0QJbZUR4a6l6yuqtNuWIrPDCyi1O2RAIlqh0VvGVsp-J5MlQjHS-vq1xCcQZUd4Yz6CFbpCWEgD_vKCgl6VkCudVW8

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno