Zabava

Nakon osvojenih nagrada na festivalima u Torontu i Zlinu, predstavljamo vam prvi trailer filma “Zlogonje”

Nakon osvojenih nagrada na festivalima u Torontu i Zlinu, predstavljamo vam prvi trailer filma “Zlogonje” – Da li ste nekada upoznali vješticu? Da li znate šta su zlogonje? Vjerujete li u neraskidiva prijateljstva za cijeli život? Znate li da heroji zaista postoje?

Debitantski film redatelja Raška Miljkovića već je oduševio internacionalnu publiku svojom idejom, kreativnošću i toplom pričom koja govori o svim izazovima odrastanja.

Poslije više godina, publika će uživati u filmu za djecu, u kome su njihovi vršnjaci i glavni glumci. U ovom ostvarenju o iskrenom drugarstvu dvoje mališana i njihovim nesvakidašnjim avanturama glavne uloge tumače Mihajlo Milavić i Silma Mahmuti, a ostatak glumačke ekipe čine Jelena Đokić, Bojan Žirović, Dubravka Kovjanić, Olga Odanović, Jelena Jovanova, Stela Ćetković, Milutin Milošević, Milena Predić i Matija Popović.

Prvi trailer možete pogledati putem linka:

Ova priča nastala je pod vodstvom producentkinje Jovane Karaulić i producentske kuće Akcija produkcija, a scenario koji je nastao po motivima knjige “O dugmetu i sreći” autorke Jasminke Petrović, napisali su Marko Manojlović i Miloš Krečković. Koproducent ​i na ovom filmskom ostvarenju su kuće This and That iz Beograda kao i Dream Factory iz Makedonije​. Direktor fotografije je Mikša Anđelić, kostimografkinja je Milena Milenković, montažer filma “ZLOGONJE” je Đorđe Marković, dok je scenograf iskusni Aljoša Spajić.

U distribuciji Una filma, “ZLOGONJE” u kina u Bosni I Hercegovini stižu 27. septembra ove godine.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem