Nesreće

Nakon nesreće na M17: Dvije Srbijanke smještene u KBZ, jedna će biti operisana

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dvije državljanke Srbije povrijeđene su u saobraćajnoj nezgodi koja se popodne dogodila na magistralnom putu M-17 u mjestu Donja Vraca kod Zenice. Prema nezvaničnim informacijama, povrijeđene su iz Subotice.

Prema informacijama iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona nesreća u kojoj su učestvovala tri vozila dogodila se oko 18:30 sati, a povrijeđene su dvije državljanke iz Srbije koje su prevezene u Kantonalnu bolnicu Zenica.

Jedna učesnica saobraćajne nezgode zadobila je teže tjelesne povrede, te će biti podvrgnuta operativnom zahvatu dok su kod druge konstatovane lakše tjelesne povrede pa je njeno stanje nakon hospitalizacije na Urgentnom bloku stabilno.

Saobraćaj je nakon obavljenog uviđaja normalizovan u 20:20 sati, a na alternativnom putu i magistralnom putu M-17 zabilježene su velike gužve te se vozačima apeluje mirna vožnja i poštivanje saobraćajnih znakova,



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno