Sudske klupe

Nakon 10 mjeseci od premlaćivanja i razbojništva u Mostaru slučaj došao do tužiteljstva

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon 10 mjeseci od premlaćivanja i razbojništva u Mostaru slučaj došao do tužiteljstva – Dana 6.1.2018. godine oko 17:30 sati osumnjičeni se terete da su u obiteljskoj kući u naselju Opine (općina Mostar), fizički napali vlasnika metalnom šipkom, te mu nanijeli više ubodnih rana – nožem.

U srijedu 14.11. Sektor kriminalističke policije MUP-a Hercegovačko – neretvanskog kantona nakon provedene kriminalističke istrage, podnio je Izvještaj o izvršenom kaznenom djelu Kantonalnom tužiteljstvu u Mostaru.

Izvještaj je podnesen protiv osoba inicijala T.M. rođen 25.8.1980. godine u Zenici, nastanjen na adresi Bare bb općina Zenica i osobe inicijala DŽ.E. rođen 1.10.1980. godine u Modriči, nastanjen u Ulici M. Tase br. 9 općina Mostar, zbog osnovane sumnje da su izvršili kazneno djelo ‘Razbojništvo’ iz čl. 289. st. 2. Kaznenog zakona FBiH.

Osumnjičeni se terete da su 6.1.2018. godine oko 17:30 sati  u obiteljskoj kući u mostarskom naselju Opine fizički napali vlasnika metalnom šipkom, te mu nanijeli više ubodnih rana nožem. Isto tako, osumnjičeni su vlasniku kuće ukrali mobilni telefon marke Samsung S8 i novčani iznos od 1000 KM, navodi se iz Ureda za informiranje MUP-a HNK.

Podsjetit ćemo, navedene dvije osobe su zajedno s A.H. (1977.) iz Mostara prije opisanog razbojništva počinili i niz drugih kaznenih djela. Prije opisanog razbojništva proveli su dva dana u pritvoru Policijske uprave Mostar, jer su uhvaćeni nakon ‘Teške krađe’ automobila Opel Astra u Raštanima, potom ‘Razbojništva’ u Rodoču, da bi ih službenici policije zatekli kod skladišta BH Telecoma nedaleko od Kantonalne bolnice ‘dr. Safet Mujić’ u Mostaru. Pretpostavlja se da su probali provaliti i u to skladište. Prema neslužbenim informacijama, ove tri osobe su prvobitno otuđili osobni automobil u prigradskom naselju Opine, kojim su se prebacili do prigradskog naselja Raštani, gdje su otuđili drugi automobil, kako bi prikrili trag i lakše pobjegli policijskim službenicima. Izvor Bljesak.info



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno