Info

Najpopularnija aplikacija u BiH ‘Moja patrola’ s više od 300.000 korisnika

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Najpopularnija aplikacija u BiH ‘Moja patrola’ s više od 300.000 korisnika – Za samo nekoliko dana otkako je aplikacija „Moja patrola“ dostupna vozačima u Bosni i Hercegovini, preuzeta je više od 20.000 puta, te je tako zauzela poziciju najpopularnije aplikacije u BiH.

Svim vozačima je dostupna besplatna mobilna aplikacija koja u svakom trenutku zna gdje su postavljeni radari, kamere i policijske patrole.

Aplikacija je aktivna u zemljama regije, a ‘skinulo’ ju je više od 300.000 korisnika, koji su prijavili preko milion akcija.

– Jako sam zadovoljan aplikacijom. Iskreno nisam vjerovao da je tačna i da će mi pomoći. S obzirom na to da moj posao podrazumjeva da sam svakodnevno ‘na točkovima’ mogu slobodno reći da sam sada manje pod stresom i da mi je posao olakšan. Naravno napominjem da se trudim pridržavati pravila i uslova na putu, što poručujem svim učesnicima u saobraćaju – izjavio je Gordan Petković, jedan od korisnika aplikacije.

Princip rada aplikacije Moja patrola je jednostavan – onaj ko primijeti policiju jednim klikom prijavi lokaciju gdje se nalazi, a korisnici dobiju obavijest o policijskim patrolama koje su prijavili drugi korisnici, tako da svaki korisnik u svakom trenutku može potvrditi ili negirati lokaciju patrole.

Složeni algoritam proračunava pouzdanost svake objave, tako da su podaci koji se prikazuju maksimalno precizni.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno