Nogomet

Najlošiji start Čelika u dosadašnjim prvenstvima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Najlošiji start Čelika u dosadašnjim prvenstvima – Odigrano je osam kola, a zenički Crno-crveni se na tabeli nalaze na 11. mjestu sa katastrofalnom gol razlikom od 6:17.

Loš odabir igrača na samom početku sezonu i neodrađene pripreme su rezultirale sa najviše primljenih i najmanje datih golova u ligi. U toku ljetnog prijelaznog roka, Bilino polje su napustili brojni prvotimci koje je rukovodstvo olako pustilo da odu.

Dovedeni su igrači koji prikazanom igrom u ovih osam kola ne zaslužuju nositi Čelikov dres na grbu.

Još od prošlog ljeta Čelik nema Upravnog odbora. Klubom rukovode vršilac dužnosti direktora i predstavnik Grada Zenica koji očigledno nemaju rješenje za krizu koja na Bilinom polju traje već decenijama. Navijači Čelika, Robijaši i dalje bojkotuju domaće utakmice i traže izmjenu statuta kluba prema kojem bi svaki član imao pravo glasa.

Jutrošnjem treningu prvotimaca koji je održan na stadionu Kamberovića polje nije prisustvovao šef stručnog štaba, Kemal Alispahić. Trening su vodili njegovi pomoćnici Izudin Kamberović i Nijaz Hrustanović.

scsport.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno