Biznis

Najjeftiniji televizor gdje kupiti?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

TV kao zabava u kući je odavno postao nezaobilazni dio prostorije u kojoj odmaramo. Kako su godine prolazile a televizori se usavršavali tako je i zanimanje za ove uređaje postalo sve veće i veće. Kupovina televizora je donijela neke nedoumice budući da na tržištu postoji jako mnogo dobrih modela. Ali odluku koji televizor kupiti donosi osim kvalitete televizora i sama cijena.

Cijene variraju od proizvođaća, velićine ekrana i same stabilnosti i kvalitete samog televizora. Prateći tržište i ponudu, možemo primjetiti jedan interesantan detalj. Skoro svi ponuđaći s vremena na vrijeme nude pojedine modele kao akciju. Naravno tada dođe do drastičnog pada cijene tog televizora i interesovanje i prodaja se ubrzano povečava.

Jeftini a kvalitetni modeli televizora

Pojedine poslovnice osluškuju potrebe kupaca i akcijske cijene nude za više modela istovremeno. Takav slučaj je sa ProComp koji je napravio ubrzani uspjeh i skok u ponudi i prodaji jako jeftinih a kvalitetnih modela televizora. Odlična strategija da kupcima uvijek budu “pri ruci” u smislu 24-satne online podrške, brze dostave i kvalitetan servis čine ovog ponuđaća već jako prepoznatljivim na tržištu.

Kvalitetni a jeftini televizori sa nešto manjim ekranom u ProCompu možete kupiti za nešto više od 300,-KM. Ovdje možemo pomenuti LG LED 32LK500BPLA televizor koji ima 81 cm ekran i koji košta 369,-KM. Kada pogledate tu cijenu i brend vidite odlično izbalansiranu cijenu i kvalitet televizora koju nudi ProComp. Sve je okrenuto ka zadovoljstvu kupca i uspješnoj saradnji sa njima. Ovo ćak nije ni najjeftiniji model u ponudi. TESLA TV 32T319SHS Smart s ekranom od 82 cm možete kupiti već od 299,-KM.

Odlični i stabilni televizori

ProComp daje izuzetne akcijske cijene za kvalitetne i stabilne televizore. Ako se odlučite za SAMSUNG LED TV 40NU7192 sa smart opcijom veličine ekrana od 101 cm, treba da izdvojite 769,-KM što je kao i što vidite bilo nezamislivo u nekom bližem prošlom vremenu. Naveo bi još neke modele vezane za ProComp ponudu: Cijena SONY TV LED KDL40WE660BAEP veličine ekrana 101 cm je i dalje jako povoljna – 899,-KM, TOSHIBA LED 40L2863DG veličine ekrana 101 cm košta 599,-KM, TOSHIBA TV LED 49L1763DG koji košta 729,-KM i jos dosta modela pogledajte klikom na ovaj link.

Put uspjeha

Jako dobrom ponudom i niskim cijenama kvalitetnih televizora, ProComp je na putu da postane svima prepoznatljivo ime visoke kvalitete sa niskim cijenama. Ne treba dalje – to je put uspjeha kojim ova firma već odavno ide.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno