Zenica

Najdugovječniji pub kviz EDOTEKA 10. februara slavi 14. rođendan

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ako je Zenica ikad u ičemu bila posebna i izvrsna, onda je to, mogu reći (svijetla obraza) definitivno i pub kviz EDOTEKA, napisao je danas na svom FB profilu njen autor voditelj i novinar Edin Sinanović. I pojasnio.

– Zato što 10. februara slavimo 14. rođendan i ulazimo u 15. godinu postojanja i rada…Do sad je realizirano ukupno 450. kvizova (sa ljetnim i korona pauzama) i svrstava nas u sami vrh najdugotrajnijih Pub kvizova na ovim prostorima… To mogu potvrditi i ostali organizatori sličnih kvizova… Opet, nakon toliko godina i izdanja, EDOTEKA je i dalje jako popularna i jako posjećena… Učili smo, zezali se, pjevali, bili domaćini mnogim putnicima namjernicima, glumcima, pjevačima, rediteljima, profesorima, Tuzlacima, Sarajlijama, Mostarcima, Konjičanima, Slovencima, Englezima, Sudancima, Francuzima, Norvežanima, Dancima, Njemcima, kandidatima za gradonačelnika Grada Zenica i mnogim drugim…Nadam se da ćemo se jos dugo družiti, poručio je Edo.

Zenicablog je od osnivanja EDOTEKE ovaj projekat pratio i promovirao, uokviru naših mogućnosti. Kolegama i prijateljima, a prije svega priređivačima ovog kviza, Edi i partnerima koji “znaju svoj posao” čestitke od ekipe Zenicabloga.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno