Info

Najbolji sport seli na NOVA SPORT

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Najbolji sport seli na NOVA SPORT – Od 4. decembra u TELEMACH ponudu stiže novi kanal – Nova Sport, televizijski kanal specijalizovan za prenose najvažnijih sportskih događaja koji će gledaocima ponuditi raznovrstan premium sportski sadržaj – svakoga dana – 24 sata dnevno.

Samo u prvoj sedmici emitovanja, Nova Sport ekskluzivno donosi 19 direktnih prenosa vrhunskih sportskih događaja, među kojima su fudbalski mečevi Premier league: Manchester United – Tottenham, kao i gradski derbi Manchester City – Manchester United.

Gledaoce u ovoj sedmici očekuju i uzbudljive košarkaške utakmice Eurolige, a u centru pažnje bit će susret najljućih rivala Panathinaikosa i Olympiacosa.

Ljubitelji engleske Premier league će, na kanalu Nova Sport moći da bodre svoje favorite među 20 klubova sa ostrva. Uz najmoćniju englesku Premier league, tu su i utakmice španske La Lige ili popularne Primere, u kojoj već godinama vladaju Barcelona i Real, a čije okršaje ćemo gledati i u novoj sezoni na Novoj Sport.

Liga nacija je jedno od najmlađih fudbalskih takmičenja, a na Nova Sport kanalu ljubitelji fudbala moći će da bodre svoje reprezentacije ili favorite iz drugih zemalja. Osim fudbala, novi kanal prenosit će i košarkaške utakmice Eurolige i Eurokupa. Najgledniji teniski turniri iz Japana, Kine i SAD-a u također se sele na Nova Sport kanal.

Novi kanal bit će i „kuća” američkog fudbala kroz najzanimljivije utakmice NFL lige. Fanove očekuju najinteresantniji mečevi najveće i najpopularnije profesionalne lige čiji se pobjednik kruniše u velikom Super Bowlu.

Kanal Nova Sport za sve korisnike D3 i EON platforme je dostupan na poziciji 200, dok korisnici Total TV Extra paketa mogu da ga prate na poziciji 150.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno