Zenica

Najbolje turističke fotografije

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Okončano je takmičenje za “Najbolju turističku fotografiju BiH” – Prva nagrada žirija pripala je Mirasadu Mujanoviću za fotografiju “Divlji konji na Borovoj glavi” a pobjednik publike je Anto Šimonović sa 1940 vaših lajkova osvojio prvu nagradu publike.(foto nagrada žirija).

Žiri je radio u sastavu: Vladimir Mijailović (Požega Srbija) – fotograf, Tvrko Zrile (Jajce BiH) – fotograf, hroničar i turistički vodič, Adnan Bubalao (Fojnica BiH) – fotograf, Samir Hazbić (Jajce BiH) – akademski slikar, Amir Bašimamović (Jajce BiH) – fotograf i turistički vodič
„ Moramo istači da smo zadovoljni pristiglim radovima i mnogi će se naći u našem časopisu za turizam Moja Avantura. Čestitamo pobjednicima i zahvaljujemo se svim učesnicima,“- ističu u JU Agenciji za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i ravoj turističkih potencijala grada Jajca.

Turistčka slika



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno