Info

Najavljujemo: Humanitarni bazari Udruženja i Servis centra „DLAN“ Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Naime, Udruženje i Servis centar „DLAN“ Zenica ove godine organizuju dva humanitarna bazara. Prvi ovogodišnji bazar će se održati u Maglaju – prostor hipermarketa „BINGO“ u subotu 09.12.2023. sa početkom od 10 sati dok je drugi predviđen za srijedu 20.12.2023. u tržnom centru „FIS“ u Vitezu također sa početkom od 10 sati.

Posjetioci bazara na raspolaganju će imati rukotvorine nastale na radionicama u sklopu Servis centra (nakit, predmete ukrašene decoupage tehnikom, ruže od krep papira, sitne kolačiće i još mnogo toga).

Cilj nam je da kroz ovu aktivnost prikupimo novac koji ide u fond za pružanje usluga našim korisnicima koje su za njih potpuno besplatne.

Priliku koja nam se pružila ćemo iskoristiti i za promociju našeg rada, aktivnosti i dostignuća, a vrlo rado ćemo porazgovarati sa svim posjetiocima bazara i upoznati ih sa načinom na koji mogu koristiti naše besplatne usluge.

Nestrpljivo očekujemo druženje sa posjetiocima bazara. Svi ste dobrodošli! Sa sobom ponesite samo osmijeh, a mi vam obećavamo da sa našeg štanda kući pored poklona za sebe ili vama dragu osobu nosite i pregršt pozitivne energije.

Dobro nam došli!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno