Ostali sportovi

Najava: završnica Ramazanske lige

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Najava: završnica Ramazanske lige – U Zenici su proteklih dana mjeseca Ramazana osim vjerskih svečanosti obilježili fudbalski susreti malo drugačijeg formata ovaj put na terenu sa vještačkom travom Turski Park. Glavni «krivac» za to je projekat Ramazanske lige koji je okupio 16 jakih malonogometnih ekipa iz zeničke regije i kroz druženje i sport dodatno obogatio ovaj poseban mjesec za mnoge u ovoj regiji.

Ramazanska liga je startala utakmicama grupne faze a nakon 6 uzbudljivih susreta svake grupe tokom četiri ramazanske noći, grupna faza je dala šest ekipa koje su se plasirale u četvrtfinale. Utakmice četvrtfinala su se igrale u subotu 10.6. a nakon četiri susreta dobili smo i parove polufinala a to su: Nur Han – Stranjani i Gornja Gračanica – Potok. Pored jake konkurencije u ekipnom dijelu, neizvjesno je i u takmičenju za individualne nagrade za najboljeg strijelca, gdje prva tri igrača imaju po 4 postignuta gola a idućih 6 samo gol manje.

Velika završnica lige je na programu u noćima petka na subotu (16.6. na 17.6.), kada se igraju polufinalni susreti i subote na nedjelju (17.6. na 18.6.) kada se igraju finale i utakmica za treće mjesto. Program obje noći počinje u 00:00. Dosadašnji susreti su uz veliku posjećenost donijeli neke i od najuzbudljivijih malonogometnih utakmica u Zenici a kvalitet ekipa koje su došle do samoga kraja garantuju kvalitetan mali nogomet. Budite dio prve Ramazanske Lige i ne propustite veliku završnicu koja počinje polufinalnim susretima u 00:00 u noći sa petka 16.6. na subotu 17.6.

S.T.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno