Košarka

NAJAVA: Vukovi domaćini KK Lukavac u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ove subote na programu je novo kolo A2 lige sjever u kojoj učestvuje i zenička ekipa KK Vukovi.

Nakon dvije vezane pobjede u ovoj ligi, domaće koja se igrala u Busovači i gostujuće u Kalesiji, ekipa Vukova će u zeničkoj Areni ove subote dočekati KK Lukavac.

Utakmica se igra u 15:30h, a ulaz je simboličnih 2 KM s ciljem podrške ovoj ekipi u takmičenju.

“Subota je rezervisana za košarku  Dragi članovi, roditelji, prijatelji i simpatizeri kluba, koristimo ovu priliku da svojim prisustvom uljepšate ovu našu “malu” sportsku priču. Vaša i naša djeca nisu imali priliku po završetku omladinskog staže isti produže na seniorskom nivou, te smo ove godine poduzeli extra napore da se više nikad takvo stanje ne desi u Zenicu. Dvadeset registrovanih momaka iz Zenice brani boje kluba i grada i iste predstavljaju na jedan kvalitetan i dostojanstven način. Vas pozivamo da nam pružite podršku i dadnete dodatnu snagu da nastavimo pozitivan niz od dvije pobjede i zajedno dođemo do treće uzastopne i ostanemo u vrhu tabele. U goste nam dolazi kvalitetna ekipa KK “Lukavac” koja se sigurno zasluženo nalazi u samom vrhu A2 lige.
Zato idemo zajedno da obilježimo ovaj POVRATAK u naš GRAD u našu DVORANU!” naveli su KK Vukovi.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno