Zabava Zenica

NAJAVA: “Sunday Funday” – zabava za cijelu porodicu u Ekranu Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NAJAVA: “Sunday Funday” – zabava za cijelu porodicu u Ekranu Zenica- Dragi roditelji, Ekran i Tropik Gifts and Games vas pozivaju na nezaboravno, nedjeljno druženje!

Samo za vaše i naše mališane pripremili smo dan pun zabave i smijeha!

Za dobar provod bit će zadužen gospodin Balondžija, koji će svojim maštovitim, balonskim dekoracijama oduševiti naše najmlađe.

Tu je i najzabavnija aktivnost ikada – bojenje lica (Facepainting). Naši kreativni animatori za čas će pretvoriti lica naših mališana u njihovog omiljenog superheroja ili najdražu životinju.

Sigurni smo da će jednako uživati i igrajući najpopularnije društvene igre koje smo odabrali samo za ovu priliku, iskazujući svoju maštovitost, kreativnost i umijeće.

Mislili ste da smo zaboravili na roditelje? Naravno da nismo!

Dok se djeca beskrajno zabavljaju, roditelji će imati priliku da se okušaju u uvijek uzbudljivom kolu sreće i osvoje neke od sjajnih nagrada iz jedinstvenog asortimana novootvorene prodavnice Tropik Gifts and Games, a na kraju zabave očekuje vas poseban “Family Menu” uz jedinstvenu “Sunday FunDay” cijenu! “Family Menu” ponuda ( vrijedi u nedjelju, 07.05.2023.):

Čekamo vas u nedjelju, 07. maja, u 13:00-15:00h, u Family centru “Ekran” u Zenici, ne propustite “Sunday FunDay”- zabavu za cijelu porodicu!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno