Zabava

NAJAVA: Sunday FunDay u Ekranu – pozivamo vas na nezaboravan dječiji Maskenbal Party!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U nedjelju, 28. maja, u family centru Ekran, ne propustite dječiji Maskenbal Party – dan ispunjen plesom, super kostimima i beskrajnom
zabavom!

S nestrpljenjem očekujemo da vidimo sve princeze, čarobnjake, superjunake i vaše druge omiljene likove u koje ćete se maštovito maskirati. Obucite svoje najbolje kostime, iskažite svoju kreativnost i osvojite sve simpatije prisutnih!

Za naše mališane koji se ne mogu odlučiti za omiljenog lika, ništa ne brinite, imamo rješenje! Naš event tim je tu da vas uz pomoć Facepaintinga (bojenje lica) magično transformiše u nešto zabavno i jedinstveno.

I to nije sve, u našoj novootvorenoj prodavnici Tropik Gifts and Games pripremili smo popust od čak -20% na cjelokupan asortiman karnevalske opreme namjenjene za maskiranje. Odlična prilika da se maskirate u posljednji čas!

Za kraj zabave očekuje vas poseban “Family Menu” uz jedinstvenu “Sunday FunDay” cijenu:

Palačinke s eurokremom + Coca Cola = 5,00 KM

Čekamo vas u nedjelju, 28. maja, u 13:00-15:00h, u Family centru “Ekran” u Zenici, ne propustite “Sunday FunDay”- zabavu za cijelu porodicu!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno