Rukomet

NAJAVA: RK Čelik- RK Donji Vakuf

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U nedjelju, 19. marta, u 5. kolu proljetne sezone Prve rukometne lige F BiH, u Gradskoj areni HUSEJIN SMAJLOVIĆ u Zenici, RK Čelik dočekuje ekipu RK Donjeg Vakufa:

RK ČELIK – RK DONJI VAKUF

• 5. KOLO PROLJETNE SEZONE
• GRADSKA ARENA ZENICA, 19. MART U 13:00 SATI
• DOĐITE – SVI STE POZVANI!
• JEDAN JE ČELIK!

Rukometaše Čelika predvode mladi igrači. Prosjek godina starosti igrača RK Čelika koji nastupaju za seniorsku ekipu je manji od 22 godine!
Čelik igra najbrži rukomet u Ligi. Na sceni je jedan novi, borbeni, veoma brzi, snažni i jaki Čelik!

– Budućnost našeg kluba su sada mladi srednjoškolci Velid

Čelenka, Mensur Hadžić, Malik Delić, Ahmet Kačamaković, Eldar Zukić, Omar Osmančević i Eldar Hadrović. Čak sedam srednjoškolaca!

Samo godinu ili dvije stariji od njih su pouzdani prvotimci Faris Rujanac, Muaz Kusić i Mirsad Čelenka, koji uz ostale iskusnije igrače, na čelu sa kapitenom Mevludinom Čehajićem čine homogen sadašnji tim Čelika – kaže mladi trener Čelika Amar Kobilica, pomoćnik šefa stručnog štaba Mikija Filipovića.

U Čeliku pred utakmicu sa RK Donjim Vakufom ističu:

– Dolaze nam u goste naši sportski prijatelji iz Donjeg Vakufa. Igraćemo ozbiljno i odgovorno. Poštujemo ekipu RK Donjeg Vakufa, ali bodovi ostaju u Zenici. Iz tri prvenstvena kola imamo tri pobjede zaredom i sada idemo na četvrtu uzastopnu prvenstvenu pobjedu. Pauzu koju smo imali u prethodnom kolu smo iskoristili da veoma ozbiljno treniramo. Pozivamo naše navijače i ljubitelje rukometa da dođu u nedjelju i uživaju u našoj dobroj igri i novoj pobjedi! – kaže kapiten Čelika Mevludin Čehajić, koji je u odličnoj formi.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno