Zenica

NAJAVA: Promocija knjige “Svih sedam” 22. septembra

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

“Azimuth 135” nastavlja sa edukativnim radom iz oblasti planinarstva. Ovog puta, uz veliku zahvalnost autoru i Politehničkom fakultetu Univerziteta u Zenici, donosimo vam i jednu ekskluzivu.

Dr Naim Logić, za sada je jedini državljanin Bosne i Hercegovine koji je 2015. godine realizovao svjetski planinarski izazov “Sedam vrhova”, uspon na najviše planine svih sedam kontinenata. To su:
– Everest (Azija i planeta),
– Akonkagva (Južna Amerika),
– Denali (Sjeverna Amerika),
– Kilimandžaro (Afrika),
– Elbrus (Evropa),
– Mon Blan (Z. Evropa),
– Košćuško (Australija),
– Puncak Jaya (Okeanija) i
– Vinson Masif (Antarktik).

Doživljaje sa ovih uspona pretočio je u knjigu “Svih sedam”. Dr Logić danas živi u Feniksu u Sjedinjenim Američkim Državama i ukazao nam je čast promovisati svoju knjigu u Zenici, gdje nam dolazi nakon 2015. godine. Ovo je jedinstvena prilika da upoznamo lik i djelo ovog veoma uspješnog bosanskohercegovačkog planinara, koji je ostavio neizbrisiv trag u historiji našeg planinarstva.

Promocija će se održati u Amfiteatru Politehničkog fakulteta u Zenici (Fakultetska 1) u četvrtak, 22. septembra 2022. godine u 19:00.

Promocija knjige ne bi bila moguća bez svesrdne podrške menadžmenta Politehničkog fakulteta Univerziteta u Zenici, na čelu sa dekanom, prof. dr Samirom Lemešom.

Ulaz je slobodan, a zainteresovani će biti u prilici kupiti ovu izuzetno vrijednu knjigu.

#HodajPravomStazom
#Azimuth135



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno