Kultura

NAJAVA: Promocija knjige Ljubomira Vranješa “Za Boga i Santiaga; Tragom groma”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Hrvatsko kulturno društvo „Napredak“ Zenica, u vremenu korizme kada vjernici intenzivnije rade na sebi; organizira promociju knjige koja govori o hodočašću u poznato španjolsko svetište Santiago de Compostelu. Promocija će se održati u petak 15. marta  2024. godine u Hrvatskome domu „Kralj Tomislav“ u Zenici s početkom u 19 sati.

Putopis „Za Boga i Santiaga“ tekst je o hodočašću jednoga pravnika s poluotoka Pelješca koji je krenuo Putom svetoga Jakova i na gotovo 300 stranica i kroz 17 poglavlja na svoj je način opisao 800 kilometara dugo hodočašće. Svako od poglavlja na jedinstven i zanimljiv način prikazuje jednu etapu hodočasničkog puta, donosi novu priču u kojoj autor ističe one događaje koji su ga inspirirali i potaknuli ga da dublje pronikne u njih.

Iako su o Putu sv. Jakova napisane mnoge knjige, ovo nije još jedan putopis niti vodič do Santiaga. Priča je to o avanturi koja je prerasla u hodočašće i sada ispisana na stranicama ove knjige potiče čitatelja da krene na vlastiti put, onaj u svoju nutrinu, na susret s Bogom koji preobražava.

Pozivamo sve zainteresirane na dolazak, kako bismo naučili nešto ne samo o svrsi i cilju ovog hodočasničkog puta nego i onog još važnijeg – cjeloživotnog.

Predsjednik: Vlč. dr. Vlatko Rosić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno